Využijte akci Ona Dnes od 14. do 20. 10. 2024 s promokódem ONA242.

Na skok od vody – Mrkněte na nové knihy a letní slevy!

Nechceme vás rušit na cestách za nejlepšími červencovými koupačkami, ale máme tu pár knižních novinek, které vám chceme představit – byla by škoda, aby zapadly jen proto, že je sezóna, která spíš než ke čtení láká k vodním radovánkám.

Během letních výletů s dětmi by se vám nové dětské knihy od Svojtky mohly hodit k ukrácení dlouhé chvíle třeba právě v pauze před dalším koupáním. Tak šup na deku, oschnout, obnovit protiopalovací nátěr a dolepit pár samolepek!

Zábava s kreslením a mazáním

Farma Nakresli a smaž je ideální kniha pro malé umělce, kteří se chtějí zlepšit v držení tužky. S pomocí stíratelného fixu a speciálního povrchu stránek mohou děti řešit úlohy s domácími zvířaty stále dokola. 🐄 Zábava na farmě nikdy nekončí! Stačí do plážové tašky přibalit nějaký ten hadřík na setření.

Ze stejné série jsou i Silné stroje Nakresli a smaž pro milovníky traktorů, bagrů, 🚜 závoďáků a dokonce i raket! Procvičování jemné motoriky nikdy nebylo tak snadné. S touto knihou se stíratelným fixem plnou úkolů si děti mohou procvičovat kreslení a psaní stále dokola. Nabídněte jim aktivity plné motorů a hravého obtahování a spojování!

Nakresli a smaž.

Co je v knižním kufříku? Plno radosti!

Ať na zahradě nebo u moře, tyto pracovní sešity ve tvaru kufříku, které si díky držadlu můžete vzít všude s sebou, budou vás i vaše děti bavit! Najdete v nich jak omalovánky, tak samolepky.

Můj kufřík Zvířata ze zahrady

  • sešit k vybarvování, navíc se spoustou samolepek
  • zabaví děti na dlouhé hodiny 🎨
  • praktické držadlo umožňuje vzít ho kamkoliv s sebou
  • děti se naučí nová slova a poznají zvířata ze zahrady 🌼

Můj kufřík Zvířata z moře

Podobně jako předchozí sešit, i tento přináší spoustu zábavy a vzdělání. Tentokrát se děti seznámí s mořskými zvířaty.🐠 Nechte děti objevovat podmořský svět a rozšiřovat si slovní zásobu. Ta od moře se jim zejména během prázdnin bude hodit!

Můj kufřík - vybarvování a samolepky.

Kouzlo prázdnin: Večery prozáří knihy se světýlky

Kouzelná Zářivá kniha na dobrou noc plná světýlek na každé dvoustraně pomáhá dětem usnout. 🌟 Příběh o medvídcích, kteří během procházky počítají hvězdy na noční obloze, je ideální pro klidné večery a postýlkové rituály před spaním.

V knize Sfoukni světýlka - Jednorožec Polárka oslavíte narozeniny jednorožce v lese Přání a sfouknete světýlka na každé stránce. 🦄🎂 Kouzelný příběh o jednorožci a jeho kamarádech přinese dětem radost a pomůže jim připravit se na spánek.

Obě světýlkové novinky obsahují milé příběhy – když je budete dětem předčítat před spaním, budou na tyto zážitky s láskou vzpomínat.

Kniha se světýlky Sfoukni světýlka

Co se nejlíp hodí k vodě? Přece vodní omalovánky!

Podívejte se na celou naši kategorii knih s malováním vodou. Vaší pozornosti by neměly uniknout novinky Malování vodou Vlaky 🚂 a Malování vodou Stavba 🏗️. Ty vedle klasických vodních omalovánek nabízí i oblíbené úkoly typu hledej a najdi.

  • Znovupoužitelné omalovánky, které se dají vybarvovat pouhou vodou, jsou skvělou volbou pro děti.
  • Malování vodou Vlaky téma vlaků a hledání skrytých obrázků zaručí hodiny zábavy bez nepořádku.
  • Děti si procvičí motoriku, trpělivost a poznávání barev.
  • V Malování vodou Stavba se děti mohou ponořit do světa stavenišť, hledat schované pracanty a jejich nástroje.
  • A to vše s možností opakovaného použití!

A také jsme rozšířili sérii vašich oblíbených vodních omalovánek o: Malování vodou - Dopravní prostředky a Malování vodou - Farma

Malování vodou - novinky

Skvosty pro nejmenší čtenáře

Moje velká kniha - První slova je velkoformátové leporelo s plstěnými okénky a zrcátkem, které těm úplně nejmenším čtenářům rozšiřuje základní slovní zásobu. Pestré a hravé ilustrace zavedou děti do říše zvířat, barev a tvarů. 🐶🔴🔷 Toto leporelo je ideální pro batolata.

Hádej, jak moc tě mám rád! je celosvětově oblíbená série příběhů o malém oříškově hnědém zajíčkovi a jeho tatínkovi. Nyní vychází i jako prostorové leporelo s POP-UP prvky. A ne tak ledajakými! Každé rozevření nové dvojstránky vám skutečně vyrazí dech. Příběh učí děti vyjadřovat city a emoce. 💕 Knihy o zajíčkovi a jeho tatínkovi jsou nejen poučné, ale také krásně ilustrované a interaktivní. Lepší knihu pro rodiče a děti na společné čtení nenajdete!

Tipy pro vás: Letní slevy a HRA až do konce prázdnin!

Neutrácejte v létě za knihy víc, než je nutné. To si radši s dětmi skočte ještě jednou na zmrzlinu. 😛 Aby se vám během prázdnin lépe nakupovalo, vybrali jsme pro vás knihy se speciálními letními slevami. Tituly od Svojtky za letní ceny můžete vybírat až do konce tohoto prosluněného ročního období. ☀️ Najdete mezi nimi knížky už od 39 Kč.

Zapojte se do naší svojtkovské letní prázdninové hry. Je to taková „etapovka“, která vám každý týden přinese jeden pracovní list. Můžete si jej vytisknout, vyplnit a najít na něm odpověď na bonusovou otázku. Ta vám odhalí písmenko do tajenky! Když budete pilní a vyřešíte celou tajenku, na konci vás čeká sladká odměna: sleva 30 % na nákup našich knih. Pravidla hry, listy k vytištění a instrukce najdete V TOMTO ČLÁNKU. Začínáme od 8. července, ale naskočit můžete kdykoli!

letni_ceny_slevy Hra na celé léto.


Přejeme vám příjemné léto a čtení plné zážitků s novými knihami od Svojtky! 📖✨

Affiliate program