Využijte akci Ona Dnes od 14. do 20. 10. 2024 s promokódem ONA242.

Jinde neseženete! Exkluzivní VÁNOČNÍ dárky pro knihomoly

Přemýšlíte už o tom, čím si s dětmi zpříjemnit Vánoce a jak učinit letošní svátky jedinečnými? Máme pro vás tipy na exkluzivní dětské knihy s vánoční tematikou, které seženete pouze na našem e-shopu. Přineste si s těmito dárky pro knihomoly domů kousek kouzla Vánoc už nyní a těšte se, jak se dětem rozzáří oči, až knihy poprvé otevřou!

Přibližte si kouzlo tradičních Vánoc

Tato velká rozkládací kniha 24 dnů do Vánoc byla hitem loňských svátků a zákazníci si ji rozebrali dříve, než jsme stačili pověsit jmelí. Proto jsme si ji pro vás na letošek připravili dostatečnou zásobu a nyní si 24 dnů do Vánoc můžete na našem e-shopu zakoupit o 15 % levněji, než je běžná maloobchodní cena. Tyto exkluzivní dárky pro čtenáře seženete pouze u nás!

Přeneste se na stránkách této knihy do adventního období tradičních českých Vánoc. Každý den si společně můžete přečíst příběh o vánočních zvycích a tradicích. Co všechno se děti postupně dozvědí?

  • Odkdy se peče vánočka
  • Jaké rostliny zdobí naše domovy během Vánoc
  • Proč nás navštěvuje Mikuláš
  • A spoustu dalších zajímavostí o tom, jak se u nás slaví Vánoce

Povídejte si s dětmi o historii a významu vánočních zvyků, zazpívejte si známé koledy a čekání na Štědrý den vám uteče o něco rychleji. Touto knihou se Vánoce promění z času shonu na dny, které mají hlubší význam. Vaše děti by neměly být o toto poznání ochuzeny – prožijte společně letošní Vánoce naplno.

tradicni_vanoce_24_dnu_do_vanoc

V tomto leporelu ZÁŘÍ vánoční stromeček

Nádherné leporelo Zářivá kniha Vánoční stromek se světélky na každé stránce vezme děti na zimní procházku zasněženou krajinou s myškou a krtkem. Spolu se zvířátky můžou děti pozorovat světla na vánočním stromku a těšit se, jaké překvapení jim nadělí Ježíšek pod něj.

Každá dvojstránka této unikátní knihy se rozsvítí tím, že se jednoduše rozevře. Strany jsou ozdobené originálními ilustracemi a půvabnými texty. Předčítejte si je s dětmi před spaním, až se večery s podzimem a zimou prodlouží, a vytvořte si osobitý uspávací rituál s neopakovatelným nádechem vánočního kouzla. Krásné ilustrace a světélka navodí tu pravou atmosféru blížících se svátků a vykouzlí dětem úsměv na tváři. Tato kniha zaručeně patří mezi ideální dárky pro dětské čtenáře.


zariva_kniha_vanocni_stromek

Vánoční dárky pro dětské knihomoly, které přináší radost

  • Foukni a rozsviť - Hurá, sněží! – Co je to za kouzlo? Foukněte na knížku a rozsvítí se světélka! Děti budou nadšené ze stránek, které mohou rozzářit svým dechem a na kterých si přečtou o tom, jak si zvířátka užívají první sníh.
  • Otiskni prstíky Vánoce – Zábavná kniha plná barevných otisků prstů, která dětem umožní rozvíjet jemnou motoriku a tvořit hravé obrázky s vánočními motivy. Inkousty jsou vodou omyvatelné, takže si můžete užívat tvoření bez obav z nepořádku.
  • Vánoční pohádky – Sbírka vánočních příběhů, která přenese děti do světa zimní magie vyprávění. Krátké, bohatě ilustrované pohádky jsou ideálními dárky pro dětské knihomoly na večerní čtení před spaním.

vanocni_knihy_kategorie

Dárky pro čtenáře navodí o Vánocích tu správnou atmosféru

Vyberte si z naší široké nabídky knih s vánoční tematikou dárky pro dětské knihomoly a připravte se na nejkrásnější období roku. Najdete mezi nimi i oblíbené knižní adventní kalendáře. Ale také další světélkující leporela, zvukové knihy nebo sešity se zimními aktivitami a tvořením a nechybí ani různá zpracování milovaného příběhu o Louskáčkovi. Dárky pro čtenáře plné zimních zázraků najdete na e-shopu nakladatelství Svojtka.cz v kategorii VÁNOČNÍ KNIHY.

Affiliate program