Využijte akci Ona Dnes od 14. do 20. 10. 2024 s promokódem ONA242.

Hravý návrat do školy se Svojtkou

Začátek školního roku s novými knihami pro děti

Prázdniny jsou za námi a je čas vrátit se do školních lavic. ✏️ Aby byl start školního roku co nejhladší a pokud možno pohodový, vybrali jsme pro vás a vaše děti vhodné knihy a pracovní sešity, které jim pomohou nejen adaptovat se na změnu režimu, ale také jim ve volném čase přinesou zábavné a hravé chvilky. 😊 První zvonění tak bude radostným okamžikem.

Stručné přehledy a taháky

Krátké, přehledné a skladné tituly, které nabízí vše podstatné na jednom místě. To jsou stručné přehledy a taháky od Svojtky.

Například takový tahák Česká republika Přehled zeměpisu (nejen) pro školáky dětem přehledně představí naši zemi a její zajímavosti, zatímco Stručný přehled anglické gramatiky jim pomůže připomenout si angličtinu bez bolestného namáhání paměti. 🎒

Stačí letmý pohled do přehledných a barevných tabulek na těchto listech a rázem se školákům vědomosti znovu vybaví. Knížky jsou ideální pro rychlé zopakování a upevnění znalostí. 📖

Další taháky a přehledy v naší nabídce:

strucne_prehledy_a_tahaky

Předškolní aktivity – Nová série pracovních sešitů

Předškoláci si mohou hravě procvičit své dovednosti díky nové sérii pracovních sešitů Předškolní aktivity. Předškolní aktivity Logické úlohy rozvíjejí myšlení, zatímco Předškolní aktivity Čísla pomáhají s prvními matematickými dovednostmi.

Speciální tužka s protiskluzovou rukojetí, která je součástí balení knihy, je skvělým nástrojem pro zlepšení jemné motoriky a nácvik správného držení tužky. ✍️ Na procvičování psaní je vyloženě zaměřen třetí z této série nových titulů, a sice Předškolní aktivity První tahy.

predskolni_aktivity_novinky

Písanky

Správné psaní je ve škole klíčem k úspěchu. Naše První písanka pro předškoláky naučí děti základní tahy a čáry. Pro pokročilejší pisatele je určena Písanka – velký pracovní sešit pro první třídu, která obsahuje komplexní aktivity na rozepsání pro prvňáčky.

Při nácviku psaní můžete s dětmi postupovat po malých krůčcích s našimi Písankami v dílech od 1 do 4:

Nezapomeňte děti, a zejména prvňáčky, při dosahování dílčích úspěchů během nácviku psaní HODNĚ a ČASTO chválit. Ne z každého musí být nutně umělecký kaligraf, naučit se správně psát je ale i v dnešní době klávesnic a displejů důležitější, než si možná myslíte. Psaní rukou nejen že rozvíjí jemnou motoriku, ale také posiluje koncentraci a paměť. A umět se soustředit, to je dnes kompetence k nezaplacení!

pisanky

Ať matematika není strašák

Matematika může být zábava, když máte ty správné pomůcky k jejímu procvičování! S pracovním sešitem KUMON Příprava do školky – Matematika se děti naučí základy počítání hravou formou. Okénková encyklopedie Podívej se pod okénko – Matematika je seznámí s fascinujícím světem čísel a geometrických tvarů. 🔢

Chcete-li vyzkoušet jiný než klasický přístup k výuce matematických dovedností, doporučujeme vám knihu Zvládáme matematiku s Montessori a singapurskou metodou.

matematika

Kouzelné psaní na principu Napiš a smaž

Psát, kreslit nebo si jen tak čmárat bez nepořádku a hromady papírů můžou vaše děti díky kouzelným knihám Napiš a smaž. S Kouzelným psaním Čísla se přitom naučí psát základní číslice. Stejně tak si mohou procvičit i všechna písmena abecedy s knihou Kouzelné psaní Písmena.

Pořiďte si je i ve variantě se smazatelným fixem. Pokud již fix doma máte, můžete si knihy bez něj zakoupit za výhodnější cenu. 🔄 U všech však platí, že toto psaní je vskutku kouzelné, protože fix lze ze stránek snadno smazat.

Další knihy s úkoly a aktivitami na principu Napiš a smaž:

napis_a_smaz

Parádní novinka jako dárek ke startu školního roku

Pro zpříjemnění začátku školního roku nesmí chybět dáreček jako motivace. Můj velký atlas zvířat je přesně tou pravou knihou, která nadchne všechny malé milovníky zvířat. Tento nádherně ilustrovaný atlas nabízí dětem jedinečný pohled na život zvířat z celého světa. 🌍

Je ideální pro děti od 6 do 10 let, které se chtějí dozvědět více o tom, jak zvířata žijí, a rozšířit si obzory. V knize, rozčleněné podle jednotlivých kontinentů, najdete spoustu ilustrací a rozkládací listy nabité informacemi. 🐾

atlas_zvirat_novinka

Ať už vaše děti čeká vůbec první školní den v životě, nebo se vracejí po prázdninách do známých lavic, s knihami od Svojtky bude jejich start školního roku plný zábavy, připomínání si známých vědomostí a objevování nových. Děkujeme, že jste si naše knížky našli i po prázdninách, a přejeme vám i vašim dětem úspěšné vkročení do září, které bude pro děti, rodiče i učitele plné úsměvů a radosti z učení. 🎉

Affiliate program